5,7 millió az MSZP-nek

Több parlamenti képviselettel rendelkező párt 2016-os pénzügyi beszámolója jelent meg május 31-én a Hivatalos Értesítőben, köztük az MSZP-é is. Az MTI híradásából kiderül, hogy a szocialista párt tagjai és támogatói közül a legtöbb pénzt, 5,7 millió forintot Szanyi Tibor fizette be a párt kasszájába.

Az MSZP költségvetése szerint a szocialisták tavaly több mint 1,6 milliárd forintból gazdálkodhattak. A párt bevételei legnagyobb részét, mintegy egymilliárd forintot egyéb bevételként tünteti fel, amelyet 427 millió forintos állami támogatással toldottak meg.

Az MSZP beszámolójában 53 olyan belföldi magánszemélyt sorol fel, akik több mint félmillió forinttal támogatták a pártot, összesen 49 millió forint értékben. A legnagyobb összeg, 5,7 millió forint Szanyi Tibor EP-képviselő neve mellett olvasható, Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje 666 ezer forint hozzájárulást fizetett.

logo

Ez a honlap “balra nyílik”. Arról ad számot, miként képviselem a magyar választók akaratát ebben a politikai hangyabolyban.
Nincs varázspálca, nincs tévedhetetlen egyén, nincs tévedhetetlen közösség sem. Értékek és érdekek tengerén kell eligazodni.

Social media


KAPCSOLAT

CÍM
Európai Parlament ASP 10G146
Rue Wiertz/Wiertzstraat 60. B-1047 Brüsszel
E-MAIL
tibor.szanyi@europarl.europa.eu